Even voorstellen: Max Brouwer, physician assistant in opleiding – HuisartsenPraktijk Soesterkwartier – M. van de Poll : 033-4544005 / H.L.S. Hermans: 033-4544006
M. van de Poll : 033-4544005 / H.L.S. Hermans: 033-4544006 Tel:033-45 44 005 / 033-4544006

Terug naar overzicht

Even voorstellen: Max Brouwer, physician assistant in opleiding

Mijn naam is Max Brouwer. Ik kom per september 2023 als student Physician Assistant in dienst bij Huisartsenpraktijk Soesterkwartier. Voor de opleiding tot Physician Assistant ben ik werkzaam geweest als manueel therapeut. Hier heb ik ervaring opgedaan in het voeren van consulten, onderzoek en behandeling van klachten aan het gehele bewegingsapparaat.

Als Physician Assistant (kortweg PA) neem ik zelfstandig, volgens geldende richtlijnen en protocollen, medische en medisch-ondersteunende taken over van de huisarts. Ik zal in de loop van de opleiding zelfstandig spreekuren gaan draaien en een behandelplan opstellen. Dit zal onder supervisie van de huisarts gebeuren.

Ik volg mijn opleiding op de Hogeschool Utrecht. De opleiding duurt in totaal 2,5 jaar. Tijdens deze periode zal ik niet alleen werkzaam zijn bij Huisartsenpraktijk Soesterkwartier, maar zal ik ook werkzaam zijn op de huisartsenpost bij het Meander ziekenhuis en zal ik stage lopen op verschillende afdelingen van datzelfde ziekenhuis. 

Tot slot nog iets over mij: ik ben zelf ook woonachtig in Amersfoort samen met mijn vriendin en hond Moos. In mijn vrije tijd hou ik ervan om actief bezig te zijn zoals voetballen, hardlopen, padellen en golfen.

Mochten jullie meer willen weten over mij of over mijn hond vraag het mij dan vertel ik jullie graag meer!

Vriendelijke groet,

Physician Assistant (i.o.) Max Brouwer’

Publicatiedatum: 22-09-2023